Steun ons: word Vriend van het Augustijnenhof

 

Anders dan een historische vereniging hebben wij als stichting geen betalende leden. We zijn voor onze activiteiten financieel afhankelijk van donateurs en sponsoren. Wij werken verder zonder structurele subsidie, waardoor alle 'bedrijfslasten' (zoals de huur van ons pand) volledig voor onze eigen rekening komen.

Daarom stellen wij het enorm op prijs indien u Vriend van het Augustijnenhof wilt worden. Dat kan al voor €15,- per jaar. Meer mag natuurlijk ook! Graag zien wij uw bijdrage tegemoet op rekening nummer NL31 ABNA 0540 7233 98 ten name van St. Illustre Dordracum onder vermelding van 'Vriend Augustijnenhof'.

U krijgt hiervoor 

Verder kunt u

  • gebruik maken van de diensten en faciliteiten in ons Documentatie- en Kenniscentrum;
  • ondersteuning bij genealogisch onderzoek krijgen in ons Dordts Centrum voor Familiegeschiedenis (op woensdag, donderdag of op afspraak);
  • exclusief in het Augustijnenhof (landelijk) kadastraal  onderzoek doen in Kadaster Archiefviewer;
  • profiteren van kortingen bij deelname aan activiteiten (zoals themadagen en lezingen) die door het Augustijnenhof worden georganiseerd.
  • profiteren van kortingen bij deelname aan ons online cursusprogramma, te vinden op https://cursus.augustijnenhof.nl/.

Interesse? Gebruik dan het onderstaande formulier om u te registeren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging. 

Bij de volgende stap wordt u doorgeleid naar een beveiligde betaalomgeving, waar u geen gebruik van hoeft te maken als u liever zelf overmaakt. In dat geval treft u de betaalgegevens in de e-mail.

 

Ja, ik steun het Augustijnenhof

Sinds mei 2018 geldt de nieuwe Europese wetgeving GDPR (General Data Protection Regulation) rondom het vastleggen van persoonsgegevens. We moeten hiervoor aangeven wat er met uw geregistreerde gegevens gebeurt en dienen uw toestemming te vragen om de gegevens te mogen opslaan.

Uw gegevens worden opgeslagen in het ledenbestand van het Augustijnenhof, waarin als “leden” worden gezien onze Abonnees, Vrienden en Sponsors. Deze gegevens gebruiken we om u in de toekomst te benaderen met het verzoek ons te blijven steunen. Wij zullen uw gegevens nimmer aan derden ter beschikking stellen.

Als u zich inschrijft als abonnee van het digitale tijdschrift Dordrecht Monumenteel zullen we uw e-mailadres ook gebruiken om u regelmatig te informeren over onze andere activiteiten (zoals lezingen, workshops etc). Dit zijn ongeveer één of twee e-mails per maand. Uw kunt zich te allen tijde voor het tijdschrift afmelden.

Met uw inschrijving verklaart u akkoord te gaan met onze voorwaarden.

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
11:00 - 16:00 uur

Elke donderdag
genealogische inloopdag

Bezoekadres

Historisch Informatie Punt &
Documentatie- en Kenniscentrum
Augustijnenhof

Hof 15
3311 XG Dordrecht


Google Maps

Contact

E-mail
info@augustijnenhof.nl

Telefoon
(078) 647 48 88

Of loop gewoon even binnen!